Skoč na obsah Skoč na menu
nová stránka

Alpe Adria a M SR Most 2011

PDF  poslať odkaz na túto stránku emailom  vytlačiť 

Alpe Adria a M SR Most 2011

Preteky alpsko-jadranského šampionátu triedy 125SP vyhral náš pretekár Michal Puškár, rovnako úspešný bol Lukáš Jasenský (Superstock 600).

Michal Puškár:
" Po štarte sme sa s Talianom Schillacim odpútali od zvyšku pola a zvádzali veľké súboje o víťazstvo. O vysokom tempe svedči aj fakt že skupinka bojujúca o tretie miesto strácala každé kolo približne 2s. Poradie sa neustále menilo, ale záverečný útok som si nechával na posledne kolo v jednom z najrýchlejšich aj najnebezpečnejších miest okruhu, kde mal Schillaci troška rešpekt. Útok sa vydaril, dostal som sa do cieľa. Talian sa ale nechcel vzdať a rozhodovalo sa až na cieľovej čiare, kde som zvíťazil o 0,01s. Ďakujem všetkým za podporu. "

V Moste sme spoznali aj prvých tohtoročných majstrov Slovenska, ktorí sú víťazmi národného šampionátu už pred záverečným podujatím v Poznani (06.-07.08.2011).

V triede Superstock 600 získal svoj prvý titul nováčik Lukáš Jasenský, v Superbikoch aj napriek nedokončeným pretekom obhájil titul Vladimír Ruža. Gratulujeme!

Lukáš Jasenský:

“Do pretekov som odštartoval ako tretí, no už v druhom kole som bol na prvom mieste. Získal som asi trojsekundový náskok a v pohode som to už dojazdil do konca. Okruh v Moste mi sadol veľmi dobre, všetko nám vychádzalo, všetci v tíme pracovali na sto percent a som im vďačný za to, že sa pre nás preteky skončili takto úspešne. Máme za sebou skvelý víkend, teší ma zisk  titulu slovenského šampióna a na ďalšom podujatí by som rád potvrdil aj titul v Alpe Adrii.”

Zdroj: http://www-moto-cup.sk

Galéria obrázkov

M.Puškár v stredeLukáš Jasenský v strede Puškár Michal_Most Puškár Michal_Most2 Lukáš Jasenský Vladimír Ruža

© 2025 Slovenská motocyklová federácia | smf@smf.sk | podmienky používania | rss export
Práva na všetky použité materiály sú vyhradené. | tvorba web stránok