Skoč na obsah Skoč na menu
nová stránka

Svet motocyklov 5/2011

PDF  poslať odkaz na túto stránku emailom  vytlačiť 

titulka-1.jpg

Test: BMW K1600GT/GTL
Posilnení výrobou 98 tisíc kusov motoriek a predajom každej jednej z nich sú ľudia v BMW na koni, alebo skôr v dobre rozbehnutom vlaku, ktorý smeruje k predajom z čias pred krízou. Keď som počul, že tento najväčší európsky výrobca vyvíja novú radu luxusných šesťvalcových turistických krížnikov, automaticky som si vybavil 24-ventilové radové motory bez akýchkoľvek vibrácií, zato s charakterom elektromotora, ktoré budú pripomínať jazdu na lietajúcom koberci. Nesprávne…

14-15-1.jpg

Reportáž: Výstava Motocykel
V priestoroch bratislavkej Incheby sa v dňoch 17. - 20. marca konal už 11. ročník výstavy Motocykel. O správnosti voľby usporiadať samostatnú prezentáciu motocyklov a všetkého čo s nimi súvisí, svedčí nielen rastúci záujem vystavovateľov, ale aj rekordná návštevnosť, veď výstavu si prišlo pozrieť 47235 nadšencov.

22-23-1-2-3.jpg

Dámska jazda
“Milujem jazdu na motorke, mám to v srdci celý život. Silná motorka a ja. Mať to v rukách. Vietor vo vlasoch a slnko v duši.”

Podujatie: Motocykel roka 2011
Neviete si vybrať zo záplavy atraktívnych nových motoriek? Nechajte si poradiť napríklad od motoristických novinárov...

52-53.jpg

Test: Beta RR 125
Keď poškuľujete po 125-ke, máte široký výber. Keď popri tom poškuľujete aj po teréne, nazrite do ponuky Bety. Na jej vrchole v tejto kategórii stojí RR-ko – dvojitá porcia športového talentu.

78-79.jpg

Test: pitbikes
Presila nie je fér, naviac veľký by sa nemal púšťať do malého... Títo drobci sú však stvorení a zvyknutí na veľkú záťaž a ostré nasadenie. Dali sme teda dohromady tri pitbiky renomovaných značiek, štvoricu jazdcov rôznych postáv a skúseností a išli sme zisťovať v čom je čaro tejto pomerne novej disciplíny.

82-83.jpg

© 2025 Slovenská motocyklová federácia | smf@smf.sk | podmienky používania | rss export
Práva na všetky použité materiály sú vyhradené. | tvorba web stránok