Skoč na obsah Skoč na menu
nová stránka

Dakar 2011: 11.etapa - Matoška na 25.mieste

PDF  poslať odkaz na túto stránku emailom  vytlačiť 

V dnešnej už 11.etape rely Dakar  sa poradie v čele súťaže motocyklov zmenilo len veľmi málo. Zvíťazil Despres pred Comom a tretím Lopez Contardom. Náš posledný zástupca Radek Matoška došiel dom cieľa v San Juane na 25.mieste  so stratou  +45´36´´ na víťaza. V priebežnom poradí  Radek Matoška postúpil na 39.miesto.

„ Dnes bolo konečne slnečno, ale strašne teplo, cez 42°. V tom teple aj benzín stávkuje, prehrieva sa a nechce dotekať do karburátora, je to ako obmedzovač, motor vynecháva a oddychuje, aspoň to nešlo viac ako 165km/h. To teplo bolo ale fakt strašné, okolo obeda som myslel, že na motorke zaspím. Musel som zastaviť pri divákoch, vypiť im všetko chladené aby som sa trochu prebral. Tak už len dva dni a je tu cieľ. Dúfam, že to tá upachtená KTM-ka vydrží“

Zajtra 14.januára 2011 čaká zostávajúcich štartujúcich predposledná, dvanásta etapa tohtoročnej rely, vedúca zo San Juanu do Córdoby. Všetci  Radekovi držíme palce, aby pri svojom prvom štarte na rely Dakar došiel úspešne do cieľa v Buenos Aires.

Galéria obrázkov

12.etapa Radek na trati 11.etapy

© 2025 Slovenská motocyklová federácia | smf@smf.sk | podmienky používania | rss export
Práva na všetky použité materiály sú vyhradené. | tvorba web stránok