Skoč na obsah Skoč na menu
nová stránka

Štefan Svitko po nešťastnej 8.etape rely Dakar 2011

PDF  poslať odkaz na túto stránku emailom  vytlačiť 

Štefan Svitko po nešťastnej 8.etape rely Dakar 2011

"Moja posledná etapa mala 320km. Posledných 30km som počul,že  motor ma veľmi zlý hlas a vedel som, že niečo nie je v poriadku,ale v kútiku duše som dúfal, že ma to dovezie do konca etapy. Na 320km sa motor úplne zastavil, tak som sa dal kvôli bezpečnosti mimo trať a skúšal som zistiť kde je problém. Až keď som dal dole kryt zo zapaľovania, tak som zistil že to bude ojnica. V tej sekunde sa Dakar pre mňa skončil a ja som v sekunde nemal chuť ani žiť. Bolo mi strašne a vedel som,že niet pomoci. Sen o dobrom výsledku sa náhle rozplynul a mne ostali iba oči pre plač. Dakar je krásny a nevyspytateľný a dejú sa aj takéto veci. Je to šport a radosť vystrieda smútok a naopak. Chcem poďakovať všetkým ľudom, ktorí verili v môj dobrý výsledok, mojim mechanikom Ferovi a Tomovi Hostinským,mojej rodine ktorá má v tom podporuje na čele s priateľkou Katkou a  samozrejme našim sponzorom, bez ktorých by sme tu dnes neboli. Som rád, že sme mohli ukázať celému svetu kde je Slovensko. ĎAKUJEM VÁM…"
« zdroj: www.stefansvitko.sk »

© 2025 Slovenská motocyklová federácia | smf@smf.sk | podmienky používania | rss export
Práva na všetky použité materiály sú vyhradené. | tvorba web stránok