Skoč na obsah Skoč na menu
nová stránka

Martin Vaculík: "Bolo to neskutočné!" - tlačová beseda

PDF  poslať odkaz na túto stránku emailom  vytlačiť 

Víťazstvo Martina Vaculíka na sobotnej GP Gorzówa, vyvolalo vo svete plochej dráhy doslova šok. Podobne tomu bolo aj u samotného pretekára:.

"Bolo to neskutočné. Tá atmosféra, keď som stál na stupňoch víťazov. Keď som tam videl množstvo ľudí. Bolo to niečo zvláštne. Doteraz si to postupne uvedomujem. Ťažko sa tomu všetkému verí. Po pretekoch som nemohol ani zavolať domov. Stále mi chodili SMS-ky, telefonáty. Ešte večer mi prišlo asi 300 SMS-iek, nemohol som na ne ani odpísať. Na druhý deň to bolo podobné. Ozývali sa médiá, fanúšikovia... Veľmi sa mi páčilo aj privítanie v tíme. Greg Hancock, Maciej Janowski a ďalší sa tešili spolu so mnou,"  zhrnul v krátkosti svoju situáciu a pocity po víťazstve v GP Martin Vaculík.“

Martinovi fanúšikovia, ale i všetci priaznivci plochej dráhy sa môžu s Martinom Vaculíkom stretnuť vo štvrtok 28.6.2012, kedy sa o 15,00 bhod. na plochodrážnom štadióne v Žarnovici uskutoční tlačová beseda z menovaným úspešným slovenským reprezentantom.

Galéria obrázkov

© 2025 Slovenská motocyklová federácia | smf@smf.sk | podmienky používania | rss export
Práva na všetky použité materiály sú vyhradené. | tvorba web stránok